Over VMO

De economische en maatschappelijke waarde van de maakindustrie zijn onvoldoende bekend en worden onderschat. De Verenigde Maakindustrie Oost (VMO) verandert dit door samenwerking, innovatie, export, kennisoverdracht, opleiding en scholing van bedrijven in de maakindustrie te realiseren. De VMO is met meer dan 180 leden, uitsluitend uit de maakindustrie of direct daaraan gelieerd, de belangenvereniging voor u.

Lid worden

Doelstelling van de VMO is versterking van de duurzaamheid van de maakindustrie in Oost-Nederland in o.m. de metaal, metalelektro, kunststof, engineering en procesindustrie en alle overige maaksectoren.
De VMO behartigt de belangen van de leden door de leden direct te ondersteunen in gezamenlijke bedrijfsinitiatieven om optimale kansen en mogelijkheden te bieden en tevens door initiatie van een groot aantal algemene initiatieven ten behoeve van de maakindustrie in Oost-Nederland
Alle Industriƫle bedrijven gevestigd in Oost Nederland kunnen lid van de VMO worden.
Wilt u meer weten over het lidmaatschap van de VMO? Neem contact op met het secretariaat van de VMO (info@vmo.nl of 074 – 20 46 004)

Aanmeldingsformulier lidmaatschap VMO