Introductieworkshops: ‘Design voor engineers’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introductieworkshops: ‘Design voor engineers’

februari 19 @ 00:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 19 February 2020 at 12:00am

One event on 26 March 2020 at 12:00am

Design voor de machinebouw

IDpartners heeft afgelopen najaar drie artikelen gepubliceerd over Design voor machinebouw in het vakblad de Constructeur. Deze artikelen zijn hier te downloaden  of als pdf op te vragen bij m.somberg@idepartners.nl.

Introductie workshop ‘Design voor engineers’

Voor constructeurs en engineers worden naar aanleiding van deze reeks een tweetal introductieworkshops: ‘Design voor engineers’ georganiseerd door de Constructeur IDpartners en de STODT in samenwerking met de VMO. De thema’s die worden behandeld zijn het bepalen van de corporate identity, het maken van collages en eerste schetsen van uw machine onder begeleiding van ervaren designers.

De Nederlandse workshop wordt gehouden op 26 maart bij van der Valk in Apeldoorn. Opgeven kan bij m.somberg@idepartners.nl of r.zander@mybusinessmedia.nl.

Kosten voor deze workshop is € 50,00, VMO –leden krijgen 50 % korting.

Der deutsche Workshop findet am 19. Februar in Zusammenarbeit mit MEMA an der Hochschule in Lingen statt.
In diesem Workshop werden die verschiedenen Funktionen des Designs anhand konkreter Beispiele aus der Praxis der Designagentur IDpartners erläutert.

Het is ook mogelijk om bij voldoende grootte van de groep (minimaal 5 deelnemers) een bedrijfsinterne workshop aan te vragen.

Kijk hier voor de uitnodiging.

Gegevens

Datum:
februari 19
Tijd:
00:00