Themabijeenkomst

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst

juni 7 @ 15:00 - 18:00

In juni is het weer tijd voor een dinsdagbijeenkomst. We nemen op 7 juni een kijkje in het grootste circulaire bedrijfspand van Nederland, namelijk bij ColPro in Almelo.

Bij ColPro ontwikkelen, fabriceren en monteren ze al meer 60 jaar op maat gemaakte sandwichpanelen voor verschillende toepassingen. Ze maken energiezuinige en inventieve oplossingen voor cleanrooms, droogkamers, klimaatkamers en ovenbouw. Ook produceren zij gevelbekleding voor wanden en daken van gebouwen, koel- en vriesruimtes. Klanten profiteren van de complete dienstverlening: engineering, productie, montage en toelevering. Hun nieuwe bedrijfspand, met een grootte van 4.000 vierkante meter, is voor het grootste gedeelte opgebouwd uit hergebruikte producten. Het begon met de aankoop van 15 spanten die hierdoor uit de verbrandingsoven zijn gered. Door gebruik te maken van circulaire producten is er onder andere 30% beton bespaard, 300 ton staal en 80 ton minder hout gebruikt.

Tijdens de bijeenkomst vertelt Raymond Hudepohl, directeur en eigenaar, meer over de totstandkoming van het nieuwe bedrijfspand. Daarnaast vertellen Maikel Oude Wesselink – Sales Engineer – en Marcel Vreeling – Sales Manager – meer over de producten en diensten die ColPro biedt.
Daarnaast is er volop ruimte om andere VMO-leden te ontmoeten en onder het genot van een hapje en drankje na te praten en te netwerken.

Graag verwelkomen u op 7 juni a.s. vanaf 15.00 uur bij ColPro in Almelo.
Opgave kan d.m.v. een e-mail naar lydia@vmo.nl.

Gegevens

Datum:
juni 7
Tijd:
15:00 - 18:00

Locatie

n.t.b.