New Wave Assurances BV

New Wave Assurances (NWA): Een specialist met een duidelijke strategie

VMO collectief: Naast korting ook extra exclusieve zorgdiensten

 

Het zorglandschap verandert snel. En het VMO collectief verandert mee. Met zorg die vérder gaat. U heeft altijd gebruik kunnen maken van de kortingen binnen het VMO Zorgverzekering collectief. In het zorgverzekering collectief profiteert u nu ook van extra gratis zorgdiensten.


Veel organisaties willen hun aangesloten leden helpen, maar weten niet altijd hoe. VMO gaat verder door samen met het Zorg&Vitaliteit collectief van New Wave Assurances extra diensten te

ontwikkelen om u beter te ondersteunen. En dat blijven we in de toekomst doen. Want zorg is méér dan alleen verzekeren, vinden wij.

Voordelen zorgverzekering collectief:

V Korting op uw zorgpolis

V Eenvoudige aanmelding

V Besparing kan oplopen tot € 300,- per jaar, per gezin

 

Méér dan alleen korting.
Extra zorgdiensten:

  • Artroselifestyle helpdesk: Heeft u last van Artrose en heeft u vragen hierover? Klik hier, vul het digitale formulier van de Artroselifestyle helpdesk in. Wij helpen u graag verder.
  • Zorgprofessional zoekhulp: Zoekt u een zorgprofessional zoals een fysiotherapeut of orthopedisch chirurg? Met deze dienst komt u sneller bij de juiste zorgprofessional terecht. Klik hier voor het contact formulier.
  • De zorgadvieslijn: heeft u moeite met het kiezen van een zorgverzekering uit het collectief? Bel ons en wij begeleiden u.

 

Aanmelden VMO zorgverzekering collectief

Heeft u al een zorgverzekering bij Zilveren Kruis of Menzis? Dan is overstappen niet nodig! Eenvoudig en snel aanmelden is voldoende. De korting (incl. gezinsleden) zullen dan automatisch verwerkt worden.

Direct aanmelden?

Ga naar vmo-collectief.nl voor het digitale aanmeldformulier of bel op werkdagen 085-0410023 voor de telefonische aanmelding.

Overstappen naar collectief
Bent u niet verzekerd bij de aangesloten verzekeraars binnen het collectief, dan kunt u uiteraard ook overstappen.

Ga naar onze speciale website: vmo-collectief.nl om uw huidige zorgverzekering makkelijk te vergelijken met de lagere premies van het collectief!