Wimm

 

 

 

Ontwikkeling van mens & organisatie

Het beste uit de mensen in je organisatie halen en daardoor je succes vergroten. Dat is waar WIMM voor staat! Dus de juiste mensen op de juiste plek, zorgen dat ze gemotiveerd zijn en met een glimlach op het gezicht hun werk doen.

Met een team van enthousiaste mensen, onze oplossingen en opleidingsprogramma’s ondersteunen wij organisaties in de ontwikkeling van hun mensen. Ons doel? Het MKB in Overijssel versterken. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk om zo onze dienstverlening laagdrempelig en toegankelijk te houden.

WIMM heeft een sterk verbindende functie in de regio Overijssel. Door studenten, het onderwijs en bedrijfsleven samen te brengen ontstaan er mooie kansen en samenwerkingen die het menselijk kapitaal in de regio vergroten.

WIMM en VMO hebben allebei op hun eigen manier de ontwikkeling van organisaties in de regio hoog in het vaandel staan. En juíst omdat we beide vanuit ons eigen vakgebied werken, zijn wij samen nog beter in staat om organisaties in de regio voort te helpen. Vanuit verbinding en samenwerking.

&Power

& Power is ons pakket aan diensten, gericht op het begeleiden van MKB’ers op het gebied van de ontwikkeling van hun medewerkers en daarmee de organisatie. Bedrijven kunnen zich aansluiten bij &Power via een lidmaatschap. Het &Power-lidmaatschap bestaat uit een aantal basisdiensten en is uit te breiden naar behoefte.
Meer weten over &Power en onze opleidingsprogramma’s? Neem dan een kijkje op onze website of stuur een mailtje naar info@wimm.nl voor een afspraak.